Hava Durumu

Zafer inananlarındır!

Kırmızı Beyazlılar; Bağcılar'dan Sadat Şahin, Turgutlu'dan Samet Samancı ile Erdemlispor'dan Murat Mercan'ın yanı sıra iç transferde kaptan Ekrem Vatansever ve Erkan Aydemir ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2017 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2017 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer inananlarındır!

Bursa'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek ekiplerden Zaferspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şampiyon olarak 3. Lig'e çıkmak isteyen Kırmızı Beyazlılar önceki gün Bağcılarspor'dan 32 yaşındaki sağ açık Sadat Şahin, Turgutluspor'dan 25 yaşındaki forvet Samet Samancı ve Nilüfer Erdemlispor'dan 23 yaşındaki orta saha Murat Mercan'ı kadrosuna kattı. Zaferspor aynı gün ayrıca iç transferde kaptan Ekrem Vatansever ve Erkan Aydemir ile de yeniden anlaşma sağladı.

HASRET BİTECEK

Zaferspor'un şu ana kadar yaptığı transferleri değerlendiren ve yeni sezondaki hedeflerinden bahseden Başkan Şaban Sönmez, "Çok uzun zamandır Bursa yerinde sayıyor. Evet profesyonel liglerdeki takımlarımız düşmüyor ama bırakın bir üst lige yükselmeyi şampiyonluğa bile oynayamıyor. Biz Bursa'nın bu hasretini dindirmek için yola çıktık. Sadat Şahin ve Samet Samancı gibi çok kısa süre önce 2. Lig seviyesinde oyuncuları kadromuza kattık. Bursa'yı bilen Murat Mercan gibi gençleri de aralarına katarak güzel bir harman yaptık. Hedefimiz 3. Lig" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.