Hava Durumu

Zafer'le şaka olmaz

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 25. hafta maçında Zaferspor, lider Gebzespor'u Erkan Demir, Hakkı Türker ve Osman Seferoğlu'nun attığı gollerle 3-2 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer'le şaka olmaz

İLK YARIDA TEK GOL

Son haftalarda ligde istediği sonuçları alamayan Zaferspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 25. hafta maçında lider Gebzespor'u 3-2 mağlup ederek hem 2 hafta sonra galibiyetle tanıştı hem de rakibinin şampiyon olmasına izin vermedi. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan karşılaşmada Gebze ekibi 3. dakikada Niko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 10. dakikada ise Zaferspor lehine verilen penaltıda topun başına gelen Erkan Demir, keleciyi geçemedi. Mücadelenin ilk yarısında başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına 1-0'lık sonuçla gidildi.

NEFESLERİ KESTİ

İkinci yarıda ise 50. dakikada Erkan Demir ile golü bulan Bursa ekibi skoru eşitledi: 1-1. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Hakkı Türker ile bir gol daha bulan Zaferspor müsabakada 2-1 öne geçti. Yediği golden sonra hemen toparlanan Gebzespor 80. dakikada Saruhan ile gol bularak maça tekrar dengeyi getirdi: 2-2. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Osman Seferoğlu'nun ayağından bir gol daha bulan Bursa ekibi sahadan 3-2 galip ayrıldı ve ligde 2 hafta sonra kazanarak puanını 32'ye yükseltti. Maçı 10 kişi tamamlayan konuk ekipte Niko kırmızı kart gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.