Hava Durumu

Zaferspor'da moral yemeği

24 Eylül'de start alacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de zirveyi hedefleyen Zaferspor'da camianın önde gelen isimleri önceki gün düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'da moral yemeği

FORMA VERİLDİ

Bursa'nın köklü amatör kulüplerinin başında gelen ve bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele edecek Zaferspor'da sezon öncesinde bir moral yemeği düzenlendi. Kırmızı Beyazlıların kendi tesislerinde düzenlenen etkinlikte davetlilere geleneksel Arnavut böreği ve Arnavut tatlısı ikram edildi. Zaferspor'da daha önce başkanlık ve yöneticilik yapmış işadamlarının da katıldığı gecede Zaferspor'a destek sözleri verildi. Renkli görüntülere sahne olan gecede Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez geceye katılan tüm davetlilere teşekkür ederken gece sonunda davete katılan tüm iş adamlarına yeni sezon formalarından takdim etti.

HEDEF PROFESYONEL LİG

Gece sonunda Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez,"1 Ağustos itibariyle sezonu açtık. 3 haftalık bir hazırlığın ardından Erzurum Palandöken'de kamp yaptık. Takımımız genç ve dinamik. Çok güçlü bir gruptayız ama biz hem futbolcularımıza hem camiamıza güveniyoruz. Zaferspor geçmişi çok köklü bir kulüp ve çok daha yüksek yerleri hak ediyor" şeklinde konuştu. Yeni transferler hakkında da bilgi veren Başkan Sönmez," Bölgesel Amatör Lig'de zirveye oynayan takımlarda oynamış, tecrübeli oyuncuları kadromuza kattık. Transfer yaparken oyuncuların karakterlerine de çok önem verdik. Bu sezon bir slogan belirledik 'Zafer sadece inananlarındır' şeklinde. Umarım bu yolun sonunda şampiyonluk ve profesyonel lig olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.