Hava Durumu

Zaferspor'da tek yol şampiyonluk

Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez, "Bu sezon daha farklı olacak. Harun Şen hocamızla tek bir hedefimiz var o da şampiyon olmak. Sürpriz transferlerimiz olacak. Taraftarımız bize bu zorlu yolda destek olsun" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'da tek yol şampiyonluk

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

"ZORLU BİR YOLDAYIZ"
Bu sezon farklı kadrosu, yeni transferleri ve dinamik teknik ekibiyle Bölgesel Amatör Lig'de Bursa'yı temsil edecek Zaferspor'da Başkan Şaban Sönmez, Bursa Hakimiyet gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon düşündükleri tek şeyin şampiyon olup profesyonel liglerde mücadele etmek olduğu söyleyen Şaban Sönmez, "Biz camia olarak ve taraftar olarak profesyonel ligi hak ediyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda uzun yıllar Bursaspor bünyesinde görev yapmış Harun Şen hocamızla teknik direktörlük görevi için yola çıktık. Bu uzun yolda kendisine güveniyor ve bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inanıyoruz" dedi.

"CUMALİ'DEN UMUTLUYUM"
Zaferspor'un hem tesis hem de saha kalitesi anlamında her zaman zirveye oynaması gereken bir kulüp olduğunun da altını çizen Kırmızı Beyazlılar'ın başkanı Şaban Sönmez, "Gerçekten sahip olduğumuz olanaklar çoğu 3. lig kulübünde mevcut değil. Oyuncu transfer ederken de bu avantajımıza oluyor. Bu sezon kadromuzu güçlendiren birçok yeni isimle anlaşma sağladık. Özellikle takıma ağabeylik yapması açısından Cumali Bulut transferini çok önemsiyorum. Kendisinin bize çok büyük katkılar sağlayacağına eminim. İlerleyen dönemlerde sürpriz oyuncularla da anlaşabiliriz. Bizi şampiyonluğa ulaştıracak oyuncular bakıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.