Hava Durumu

Zaferspor'dan imza şov!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bursa temsilcisi Zaferspor Ali Tayfun Akbey, Ercan Göç ve Özkan Ersöz ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'dan imza şov!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bursa'nın en köklü amatör kulüplerinden biri olan Bursa Zaferspor, ligin ikinci yarı öncesi sözleşme imzaladığı oyuncuları basına tanıttı. Kırmızı Beyazlıların kendi tesislerinde düzenlenen organiasyona Zaferspor Kulüp Müdürü Ayhan Yılmaz, Yönetici Salim Can ve yeni transferler katıldı. Gerçekleştirilen törende Yozgatspor'dan forvet oyuncusu Ali Tayfun Akbey, Nilüfer Erdemlispor'dan orta saha oyuncusu Ercan Göç ve kaleci Özkan Ersöz, kendilerini sezon sonuna kadar Zafersporlu yapan sözleşmenin altına imza attılar.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Müdürü Ayhan Yılmaz, yeni transferle birlikte taraftarlarına ligin ikinci yarısında zirveye oynayan bir Zaferspor izleteceklerini söyledi. Yılmaz, "Devre arası transferleri biraz risklidir ama kadromuza iyi oyuncular kattığımızı düşünüyorum. Ali Tayfun Akbey takımımıza gol yollarında önemli bir katkı sağlayacaktır. Kendisi bu ligin sayılı golcülerinden bir tanesi. Salı günü başlayacak ligin ikinci yarısında güçlenen kadromuzla birlikte zirve mücadelesi vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.