Hava Durumu

Zaferspor, Erokspor maçına kilitlendi

Hedefledikleri noktaya adım adım ilerlediklerini belirten Kırmızı Beyazlıların Asbaşkanı Giray Bayrak, “Erokspor karşılaşmasından da puan veya puanlarla ayrılacağımıza inancımız tam” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 05:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor, Erokspor maçına kilitlendi
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta zirve mücadelesi veren Zaferspor, yarın İstanbul’da oynayacağı Erokspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Geçen hafta Yalovaspor’u farklı mağlup ederek 13 puanla zirvedeki yerini koruyan Kırmızı Beyazlılar, Erok karşılaşmasına da galibiyet parolasıyla hazırlanırken, teknik patron Ahmet Yurtsever nezaretinde yapılan son antrenmanda sakatlıkları bulunan kaptan Ekrem ile Orhan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursa ekibinin gol ayaklarından biri olan Metin Akan ise takımla birlikte çalışmalara çıktı.



TAKIMA GÜVENİMİZ TAM

Olaylı Yalovaspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Zaferspor Kulübü Asbaşkanı Giray Bayrak, her hafta üzerine koyarak yola devam ettiklerini söyledi. Hedefledikleri noktaya adım adım ilerlediklerine vurgu yapan Bayrak, “Şimdi önümüzde İstanbul deplasmanında oynayacağımız zorlu Erokspor karşılaşmasına kilitlendik. Bu maçtan puan veya puanlarla ayrılacağımıza inancımız tam. Yönetim olarak başta teknik direktörümüz Ahmet Yurtsever ve takımda oynayan futbolcularımıza güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.