Hava Durumu

"Zalimsiniz"

Kerem Can Akyüz, "'Pozitif vakaların artması durumunda ligleri tekrar durdurur musunuz?' sorusuna 'Hayır' diyebilecek kadar zalimsiniz. Alt liglerde kulüp doktoru bile kağıt üstünde var. Herkesi kendi kaderiyle baş başa bırakıyorsunuz." sözleriyle TFF'yi yaylım ateşine tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2020 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2020 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Zalimsiniz"

HABERİNİZ BİLE YOK

Bursasporlu Kerem Can Akyüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından liglerin 12 Haziran'da başlatılması kararına çok sert tepki gösterdi. Kerem Can Akyüz, "Yaptığınız konferansla ve kararınızla oyuncuların ve ailelerinin sağlığını hiçe saydığınızı gösterdiniz. 2., 3. ve amatör liglerdeki soyunma odası, antrenman tesisleri ve stadyum şartlarından haberiniz bile yok. Analiz bile yapmadan maddi çıkarlar doğrultusunda ligleri başlatmak istiyorsunuz. Bursaspor olarak kulübüm her türlü imkana sahip fakat ülkemde daha alt liglerin durumları vahim. 'Pozitif vakaların artması durumunda ligleri tekrar durdurur musunuz?' sorusuna 'Hayır' diyebilecek kadar zalimsiniz." dedi.

DOKTOR KAĞIT ÜSTÜNDE

TFF'nin açıkladığı Futbola dönüş öneri protokolünü de yetersiz bulduğunu dile getiren Kerem Can Akyüz, "Protokol hazırlıyorsunuz, uyulması gerekenleri 50 sayfa kulüplere gönderiyorsunuz ama onu uygulayacak fiziki şartları, personel kadrosu ve maddi gücü var mı diye bakmıyorsunuz. Alt liglerde kulüp doktoru bile kağıt üstünde var. Kaldı ki, fizyoterapist bulundurmak lüks mevcut şartlarda. Herkesi kendi kaderiyle baş başa bırakıyorsunuz. Halledilmesi gereken o kadar problem varken, siz en acil şekilde ligi başlatmak istiyorsunuz. Keşke para yerine biraz da futbol emekçilerinize yatırım yapsanız" sözleriyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçları başlatma kararını eleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.