Hava Durumu

Zenci bebeğini Amerika'da bırakıp geri döndü

Bekarlığa veda ederken Nijeryalı dansçıdan hamile kalıp siyahi bebek doğuran M.D. Türkiye'ye döndü. Bebek ise ABD'de bakıcı aileye teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zenci bebeğini Amerika'da bırakıp geri döndü

Gündeme bomba gibi düşen siyahi bebek skandalı haberinde yeni perde. Geçen yaz bekarlığa veda partisinde Nijeryalı bir dansçı ile birlikte olup hamile kalan ve doğum için gittiği ABD'de siyahi bebek dünyaya getiren sosyetik gelin M.D., ailesinin baskısı ile Türkiye'ye döndü.

Aileye yakınlığı ile bilinen sosyetik iş kadınının verdiği bilgiye göre; M.D. Türkiye'de psikolojik tedavi görmeye başladı. M.D.'yi dönüşe ikna eden ailesi, siyahi torunlarını ise istemedi.

TEDAVİ GÖRÜYOR

Yasak birlikteliğin meyvesi olmasına rağmen M.D.'nin bebeğinden ayrılmakta zorluk çektiğini söyleyen iş kadını, "Gizlice geldi ve tedavisine başlandı. Ailesi kızlarının üzerine titriyor" dedi. Siyahi bebeğin ise ABD'de yüklü bir ücret karşılığında bakıcı bir aileye verildiğini anlatan ünlü işkadını, Nijeryalı dansçı babanın da ülkesine gittiğini açıkladı. Dansçı babanın gelişmelerden korktuğu için Türkiye'den ayrıldığını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.