Hava Durumu

Zeynep Alkan'dan babasını kızdıracak sözler

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "G..ümü büyütmek" istiyorum diyerek babasının kızdıracak sözlere imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zeynep Alkan'dan babasını kızdıracak sözler

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram'ın 'Bana soru sor' özelliğini deneyimledi ve takipçilerinin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Estetik hakkındaki sorulara yanıt veren Alkan, "G..ümü büyütmek istiyorum" diyerek babasını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

HAMDİ ALKAN'I KIZDIRACAK AÇIKLAMA

Kendisine yöneltilen tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Zeynep Alkan, verdiği yanıtlarla hayvan sevgisinin ne kadar büyük boyutlarda olduğunu gösterirken aynı zamanda çenesiyle ilgili gelen sorulara da içtenlikle yanıt verdi. Alkan çene ameliyatı olmayı düşünmediğini söylerken hemen ardından 'yüzümde hiçbir şeye dokunmayı düşünmüyorum belki g.tümü büyütürüm dermişim' diyerek babasını kızdıracak.

"SEFALETİN İÇİNDE YÜZÜYORUM"

Ailesi tarafından eğitim almak üzere İtalya'ya gönderilen ve eğitim sezonu süresince buradan keyifli paylaşımlarda bulunan Zeynep Alkan, kısa videolar şeklinde yanıtladığı sorulardan birinde kendisine yöneltilen 'Maddi anlamda zorlanıyor musun?' sorusuna durumundan memnun olduğunu ve fazlasını ve azını istemediğini ve günlük hayatının normalliği içerisinde yaşamını sürdürmek istediğini söyledi ve sonrasında da 'Ben sefaletin içinde yüzüyorum bir görseniz' şeklinde espri yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.