Hava Durumu

Zeynep Alkan'dan Hatayspor paylaşımı

53 yıllık kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan Hatayspor ile ilgili oyuncu, senarist ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zeynep Alkan'dan Hatayspor paylaşımı

Hatayspor tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi. Hatay şehri büyük coşku yaşarken Zeynep Alkan'dan paylaşım geldi.

Eğitimini yurt dışında sürdüren ve buradan yaptığı paylaşımlarla özel hayatına dair pek çok fikir veren Zeynep Alkan, bir süredir güneş ve denizin tadını çıkartıyor.

Karantina sürecini sevgilisiyle birlikte geçiren ve onu Hollanda'ya yolcu ettikten sonra tatilini tek başına devam ettiren Zeynep Alkan, Instagram hesabından geç kalmış bir kutlamada bulundu.

Zeynep Alkan Instagram'dan ilk olarak, "Benim aptal kafam! Bugün öğrendim geç takip etmişim! Hatay Süper Lig'e çıkmış. Helal olsun! Bir Hataylı olarak gurur duyuyorum! Sonuna kadar hakettiniz sizi çok seviyoruz! Hatayspor" paylaşımını yaptı.

Daha sonra Bandırmaspor'u da tebrik eden Alkan, "Ben yarı Hatay, yarı Bandırmalıyım. Bandırma da TFF 1. Lig'e yükselmiş. Gurur duyuyorum memleketimle. En güzel yerlere geleceksiniz. Yaşasın Bandırmaspor sizi çok seviyoruz, yaşasın bordo beyaz." ifadelerini kullandı.

21 yaşındaki oyuncunun Instagram'da 600 bin takipçisi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.