Hava Durumu

Zeynep Mansur 'tesadüfen' ile döndü

Şarkıcı Zeynep Mansur, iki yıl aradan sonra 'Tesadüfen' isimli parçasıyla müzik piyasasına dönüş yaptı. Yeni şarkısına taş ocağında klip çeken Mahsur, önceki gün Beşiktaş Conrad Otel'de tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zeynep Mansur 'tesadüfen' ile döndü

Söz ve müziği Soner Çınar'a, düzenlemesi Murat Yeter'e ait olan 'Tesadüfen' klibinin yönetmenliğini Erdi Sevinç üstlendi. Hollanda'dan gelen fotoğraf sanatçısı Jerry Stolwijm'e poz veren Mansur, kıyafetlerini tasarımcı Cihan Nacar ve Özlem Kaya'ya emanet etti. Stylingini kendisi yapan Mansur, klibinde hulohop çevirdi. Klipte Mansur'a aslen bankacı olan Berk Dinçtürk eşlik etti. Klip, Silivri'de faal durumda olan bir taş ocağında özel izinle 15 saatte çekildi.

Klibinde mayo giyen Zeynep Mansur, neden taş ocağını seçtiğini, "Yeri daha önce fotoğraflarda görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. Sonra yönetmene söyledim. O da beğendi. Değişik farklı bir şey olsun istedik" sözleriyle açıkladı. 'Tesadüfen' isimli şarkısının aksine hayatta tesadüflere pek inanmadığını ifade eden Mansur, "Her şey emek istiyor. Tesadüflere inanmıyorum. Her konuda her anlamda caba gerekiyor" dedi. İddialı söylemlerde bulunmaktan kaçındığını belirten başarılı şarkıcı, "Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yaptığıma da inanıyorum. Çok caba gösteriyorum. Her ayrıntısıyla kendim ilgilendim" dedi.

Müzik sektörünün son yıllarda çok çabuk tükendiğini, fas food hale geldiğini ifade eden şarkıcı, "25 yıldır bu işi yapıyorum. En eskilerden biri olduğumu düşünüyorum. Günümüzde kalıcı olmak çok zor... Bir iki şarkıyla yok olan giden çok sanatçı var. İstikrarı sağlamak çok zor" diye konuştu. Popülerlik anlamında kendisini çok yukarılarda görmediğini belirten Mansur, "Bu biraz tercih meselesi. Özel hayatımı daha çok kapalı yaşayan bir insanım. İş yaptığım zamanlar ortalıklarda oluyorum. Şu an olduğum, bulunduğum noktadan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Zeynep Mansur, klibinde kendisine eşlik eden partneriyle ilgili ilginç bir detayı gazetecilerle paylaştı. Klip için yurt dışından gelecek mankenin ayağını kırması nedeniyle son dakika aslen bankacı olan Berk Dinçtürk ile kameraların karşısına geçtiğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.