Hava Durumu

Zihinsel engelli kadına komşu tecavüzü!

24 yaşındaki zihinsel engelli kadın hamile kalınca  acı gerçek anlaşıldı. Üç çocuk babası komşu yüzünden iki aile birbirine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zihinsel engelli kadına komşu tecavüzü!
Zihinsel engelli kadına komşu tecavüzü Elazığ'in Karakoçan ilçesinde, yüzde 70 oranında zihinsel engelli olan M.K. adlı genç kadın, evli ve üç çocuk babası olan komşusu Abdusselam Müminoglu'nun tecavüzüne uğradı. Hamile kalan M.K. bir kızçocuğu dünyaya getirdi. Tutuklanan Müminoglu hakkında "nitelikli cinsel istismar" suçundan en az 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Karakoçan'a bağlı Durmuş köyünde yaşayan 24 yaşındaki M.K. adlı yüzde 70 oranında zihinsel engelli kadın, Mart 2016'da karnının şişmesi üzerine hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede hamile olduğu anlaşıldı. M.K. alınan ifadesinde, komşusu Abdusselam Müminoglu'nun, 23 Temmuz ve 26 Temmuz 2015'te biri ahırda, diğeri evde olmak üzere iki kez tecavüzüne uğradığını anlattı. 

Evli ve üç çocuk babası Müminoglu, kendisini gözaltına alan jandarmalara, M.K. ile aralarında yakınlaşma olduğunu iddia etti. Bunun üzerine 46 yaşındaki M.K., 22 Mart 2016'da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir ay sonra, 24 Nisan'da M.K. bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğin babasının Müminoglu olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Müminoglu hakkında "nitelikli cinsel istismar" suçundan en az 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması 15 Temmuz'da görülecek.

16 KİŞİ YARALANDI, BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bu arada, Avukat Ziya Bayram'ın verdiği bilgiye göre, aynı köyde yaşayan iki ailearasında, jandarma tarafından önlem alınmadığı için sürekli kavga ve gerginlik yaşanıyor. En son geçen hafta iki aile arasında çıkan kavgada mağdur aileden ikisi ağır 16 kişi yaralandı. Mağdur M.K.'nin babası gerginlik sırasında kalp krizi geçirdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.