Hava Durumu

Zirve aşkına tüm Bursa salona

Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi verdiği 2’nci Lig’de taraftarıyla birlikte liderliği devralmak için parkeye çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirve aşkına tüm Bursa salona
GALİBİYET ŞART

Erkekler Baksetbol 2’nci Ligi’nde fırtına gibi esen Bursaspor, 13’üncü hafta maçında lider Orman Gençlik’i konuk ediyor. TOFAŞ Spor Salonu’ndaki mücadele saat 18.00’de başlayacak. Başantrenör Şemsettin Baş, taraftarların desteğiyle rakibini en az 4 sayı farkla yenerek hak ettikleri sıraya yükselmek için mücadele edeceklerini söyledi. Bursasporlu futbolcular ve diğer branş sporcularının da tribünden takip edeceği maçta Yeşil Beyazlı taraftarlar salonu tamamen doldurarak hem rekora imza atmak hem de takımlarına galibiyet yolunda destek olmak istiyor.



TEK YENİLGİSİZ EKİP

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı Orman Gençlik 68-65 kazanmıştı. Yeşil Beyazlılar o karşılaşmadan sonra yenilgi yüzü görmeyerek 10 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Orman Gençlik, 2’nci Lig’de yer alan iki grubun da tek yenilgisiz takımı unvanını elinde bulunduruyor. Bursasporlu Pablo Martin Batalla’nın da tribünden takip etmesi beklenen mücadelede basketbolcular büyük destek bekliyor. Takımın en skorer oyuncusu Salih Uğraşan, futbolda sergilenen coşkuyu hayranlıkla izlediklerini belirterek aynı desteği kendileri için de istediklerini söyledi.


29 OCAK CUMA

TKBL B GRUBU

Mersin Üniversitesi- ursa BŞB: 77-69

30 OCAK CUMARTESİ

TB2L B GRUBU
16.00 Gemlik Gücüm-Muğla Orman
TB2L A GRUBU
16.00 Maliye Milli Piyango-TOFAŞ Gelişim
TKBL A GRUBU
14.00 Mudanya Bld. Dinç-Ferko Ilgaz 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.