Hava Durumu

Zirve Görükle'nin

Amatör 1. Küme'de mücadele eden Görükle İpekspor, Karacabey Gençlikspor maçı öncesi şampiyonluk kupasını aldı. Ev sahibi ekip kupa töreni sonrası oynanan maçı da 4-1 kazanarak şampiyonluğunu taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirve Görükle'nin

HABER I Özgün DOĞAN I
Amatör 1. Küme 5. grup 16. hafta karşılaşmasına şampiyon olarak çıkan Görükle İpekspor, sahasında Karacabey Gençlikspor'u 4-1 mağlup etti. Maç öncesinde düzenlenen kupa töreninde Bursa Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Osman Kılıç şampiyon takıma kupasını teslim etti. Görükle sahasında oynanan karşılaşmaya oldukça istekli başlayan ev sahibi ekip taraftarının da desteğiyle oyunu rakip kaleye yıktı. Üst üste pozisyonlar yakalayan ev sahibi 42. dakikada Emirhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca ilk yarı Yeşil Beyazlılar'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

kinci yarıya da ilk yarıdaki istekli görüntüsünü devam ettirerek başlayan Görükle ekibi 48. dakikada Gürkan Keskin'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Golden sonra baskılı oyununu sürdüren ev sahibi, rakip takımın oyun direncini kırmayı başardı. 60. dakikada tekrar sahneye çıkan Emirhan kendisinin 2. takımının 3. golüne imza attı. Oyundan iyice kopan Karacabey ekibi 70. dakikada Uğur'un golüne de engel olamadı ve 4-0 geriye düştü. Maçın skorunu belirleyen gol 90. dakikada konuk ekipten geldi. 4-1. Bu sonuçla maça şampiyon olarak çıkan Görükle İpekspor 12. galibiyetini alarak şampiyonluğunu taçlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.