Hava Durumu

'Zirve yarışından kopmuş değiliz'

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın dinlendikten sonra tekrar görevinin yani Bursaspor'un başına geçeceğine inandığını belirterek, "Zirve yarışından kopmuş değiliz. Herkes sağduyulu davranıp Galatasaray maçında takımını desteklemeli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2013 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2013 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Zirve yarışından kopmuş değiliz'

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya gündeme dair yazılı bir açıklama yaptı. Şankaya, Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'dan ayrılışına en çok üzülen kişilerden birisi olduğunu kaydederek, "Çünkü, Bursaspor'a gelişinde önemli rol oynamıştım. Şehrimize, kulübümüze, camiamıza yaşattığı başarılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gitse bile ruhunun hala burada olduğuna inanıyorum. Ve umut ediyorum ki, dinlendikten sonra tekrar görevinin yani Bursaspor'un başına geçecektir. Kulübümüz sıkıntılı bir süreçten geçiyor olsa da, ligdeki konumumuz kötü değil. Zirve yarışından kopmuş değiliz. Bu nedenle herkesin sağduyulu davranıp, Galatasaray ile cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada Atatürk Stadı'na gelmesini ve takımını desteklemesini temenni ediyorum" dedi.

Verilecek tepkilerin sadece ve sadece Bursaspor'a zarar vereceğini anlatan Şankaya, "Taraftarımız şahıslarla, Bursaspor'u karıştırmasın. Kulübüne küsmesin. Yönetimler, teknik adamlar ve futbolcular gelip geçicidir. Bursaspor kalıcıdır.Şu an bir yönetim vardır ve elinden gelen en iyisini yapma gayretindedir. Bulunduğumuz kriz ortamından kulübümüzü çıkartacak tecrübededir. Teknik adam konusunda da en doğru kararı vereceklerdir. Benim beklentim; bilmediğimiz, tanımadığımız birini getirmek yerine, kendi evlatlarımıza görevi verip, sahip çıkmaktır. Camiamızın da, Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik direktörden sonra kendi evlatlarını daha çabuk benimseyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.