Hava Durumu

Zirvede 'Örnek' fırtınası

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kayak İl Birinciliği yarışlarında Emine Örnek Koleji, takımlar bazında 4 derece alırken, bireysel yarışlarda da 10 madalyanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirvede 'Örnek' fırtınası

Özel Emine Örnek Okulları, Bursa'da düzenlenen Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kayak İl Birinciliği müsabakalarında başarılarına yenilerini ekledi. Sergiledikleri performanslar sonucunda takımlar bazında 3 birincilik, 1 ikincilik alan Emin Örnek Koleji öğrencileri, bireysel branşlarda da 4 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük ve miniklerde de teşvik madalyalarının sahibi oldu. Emine Örnek Yıldız Kız Kayak Takımı, Yıldız Erkek Kayak Takımı ve Minik Kız Kayak Takımı ilk sırada yer alırken, Küçük Erkek Takımı da ikincilikle kürsüye çıktı.

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

Şampiyonada yıldız kız kategorisinde Emine Örnek Koleji öğrencilerinden İdil Gönder büyük slalomda birinci, Duru Onur ise ikinci oldu. İdil Gönder küçük slalomda ilk sırada yer alırken, Duru Onur da üçüncülükle teselli buldu. Erkekler kategorisinde Atilla Kağan Gönder büyük slalomda il birincisi, küçük erkeklerde Emir Ali Arasan büyük slalomda il ikincisi, minik erkeklerde ise Arda Aydın büyük slalomda il ikincisi, küçük slalomda il birincisi ve minik kızlarda ise Elis Aydın büyük slalom ve küçük slalomda il üçüncüsü olarak madalya kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.