Hava Durumu

Zirveye Bursaspor imzası!

Yaptıkları tezahüratlarla zirveyi inleten taraftarlar, geçen sezon düşme korkusu yaşayan takımlarının zirve yarışında olması gerektiği mesajını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirveye Bursaspor imzası!

Bursasporlu taraftarların takımlarına olan sevgisi zirve yaptı. Kış ve doğa turizminin önemli merkezi olan Uludağ'ın zirvesine tırmanan Uludağ Tayfa grubu, yanlarında getirdikleri Türk bayrağı ve Bursaspor bayrağını zirvede dalgalandırdı. İlk olarak Alaçam Köyü üzerinden Göller Bölgesi'ne gelen Yeşil Beyaz sevdalıları, Kilimli Göl'ün yanında kamp yaparak geceyi burada geçirdi. Sabah erken saatlerde 1 saat 15 dakikalık bir tırmanışın ardından taraftarlar Marmara Bölgesi'nin en yüksek noktasına çıktı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

2 bin 543 metreye çıkan taraftarlar zirveye Bursaspor bayrağını astı. Meşaleler yakıp hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla zirveyi inletti. Daha sonra Alaçam Köyü üzerinden Bursa'ya dönerek etkinliği başarılı bir şekilde sonlandıran Bursasporlu taraftarlar, geçen sezon düşme korkusu yaşayan takımlarına gerçekleştirdikleri organizasyonla mesaj göndererek, Bursaspor'un daima zirve yarışı içerisinde olması gerektiğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.