Hava Durumu

Zirveye kulaç attılar

8-9 Yaş Arası Minikler Yüzme İl Şampiyonası'nda rakiplerini açık ara geride bıraktılar

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 02:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 02:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirveye kulaç attılar
Konak Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüler 22 birincilik, 19 ikincilik ve 11 üçüncülük alarak toplamda 52 dalda kürsüye çıktı.

350 SPORCU YARIŞTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen  8-9 yaş arası Bursa Minikler Yüzme Şampiyonası heyecanlı anlara sahne oldu. Nilüfer Konak Yüzme Havuzu’nda yapılan şampiyonada 13 kulüpten 350 sporcu kıyasıya yarışırken, aralarında Örnek Koleji, Nilüfer Belediyespor, Osmangazispor, Kolejliler, Olimpik Sporlar, Egemen Gençlik, Gemlik Belediyespor, Ortakçı İnegöl ve Olimpik Dolphin Spor Kulübü’nün de yer aldığı minik kulaçlar mücadeleleriyle göz doldurdu.

EMİNE ÖRNEK İKİNCİ

Yarışlar sonunda Büyükşehir Belediyespor’un yüzücüleri 22 birincilik, 19 ikincilik ve 11 üçüncülük alarak toplamda 52 dalda kürsüye ambargo koydu. 8 birincillik, 8 ikincilik ve 8 üçüncülük elde eden Emine Örnek Kolej, toplamda aldığı 24 dereceyle Büyükşehir’in ardından ikinci sırada yer alırken, Nilüfer Belediyespor ise toplamda 10 dalda başarı elde ederek üçüncü oldu. Büyükşehir Belediyespor Yüzme Başantrenörü Mustafa Aktaş, aldıkları dereceden memnun olduklarını belirterek öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.