Hava Durumu

Zirveye kürek çektiler

İznikspor, Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası’nın 1. Etap yarışlarında Deniz Küreği U19 4x+ kategorisinde birinci olarak 2. etap yarışları öncesi büyük avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 05:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirveye kürek çektiler
Sakarya'da yapılan Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nda 1. etap tamamlandı. Türkiye Kürek Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve iki gün süren yarışlar Sapanca Gölü'nde gerçekleştirildi. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği  yarışmalara 11 kulüp katılırken, İznikspor, erkekler Deniz Küreği U19 4x+ kategorisinde birinci oldu. İznikspor, Deniz Küreği U19 Erkekler + Erkekler kategorisinde genel klasmanda topladığı 6 puanla 4. olurken, Deniz Küreği U19 Kızlar + Kadınlar kategorisinde de 3 puanla 4. sırada yer aldı. 



2. ETAP İÇİN AVANTAJI KAPTI

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını geride bırakarak şampiyon olan İznikspor U19 Kürek Takımı bu başarısıyla temmuz ayında yapılacak 2. Etap yarışmaları için önemli bir avantaj sağladı. Türkiye Kürek Federasyonu İl Temsilcisi İbrahim İnce, Bursa'yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de sporcuların başarılarının devamını dileyerek, “Bursa su sporlarında da var olduğunu kürek dalında son zamanlarda alınan bu başarılı sonuçlarla ispatladı” dedi. İl Temsilcisi İnce de Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.