Hava Durumu

Zirveye oynayacak takımı kurarız

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu, göreve gelmeleri halinde, takımın, transferde hata yapmadan zirve için mücadele edecek bir kadroyla yeni sezona "merhaba" diyeceğinden kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirveye oynayacak takımı kurarız

Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın, 7 Haziran'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongrede kendilerine görev verildiği takdirde, mücadele edeceği her kulvarda zirveye yarışacağını belirtti.

Bursaspor'un zirve takımı olabilmesi için sağlam temeller üzerinde duran bir kadroya sahip olması gerektiğine dikkati çeken Uslu, şunları kaydetti: "Kadromuzda Bursaspor'u sırtlayan, rakiplerin gıptayla izlediği oyuncular mevcut. Nasıl Batalla, Belluschi gibi Türkiye’nin konuştuğu isimleri daha önce kadroya dahil ettiysek bundan sonra da böyle olacak. Birlikte çalışacağımız teknik direktörümüz Hikmet Karaman ve ekibi, şu an bir transfer çalışmasının içerisinde.

Onlarla transfer konularında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hocamızın bize önerdiği isimlerle tecrübelerimiz neticesinde oluşturulacak transfer listesini harmanlayacağız. Bursaspor'a yakışacak, performansıyla takımımıza güç katacak yerli ve yabancı oyuncularının transferini bitireceğiz. Bu dönemde taraftarımız doğal olarak bir an önce yeni oyuncuları takımında görmek istiyor. Onların duygularını anlayabiliyoruz. Kimse endişe etmesin. Bursaspor, transferde hata yapmadan zirve için mücadele edecek bir kadroyla yeni sezona 'merhaba' diyecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.