Hava Durumu

Zor olacak ama kazanacağız!

Stadyumdaki Bursastore'da gerçekleşen imza gününde konuşan Bursaspor'un yıldızları, Akhisar maçına değindi...

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zor olacak ama kazanacağız!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Timsah'ta Yusuf Erdoğan, Moussa Sow ve John Bostock imza gününde Yeşil Beyazlı ekibin taraftarıyla buluştu. Futbolcular Akhisar deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi.

YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Süper Lig'in 21. haftasında pazar günü Akhisarspor'a konuk olacak Bursaspor'da Yusuf Erdoğan, Moussa Sow ve John Bostock taraftarlarla buluştu. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki Bursastore'da gerçekleşen imza gününe Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, yüzlerce kişi Store'un önünde uzun kuyruklar oluşturdu. sıraya girdi. Timsah'ın yıldızları Yusuf Erdoğan, Moussa Sow ve John Bostock yaklaşık yarım saat boyunca hem evden formasını, atkısını getiren hem de Bursastore'dan imza günü için ürün alan taraftarların "resmi ürünlerini" imzaladı. Yeşil Beyazlı taraftarlar ayrıca, yoğun ilgi gösterdikleri futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AVRUPA YOLU AÇILABİLİR

Gerçekleşen imza töreninde ilk olarak sözü alan Yusuf Erdoğan, pazar günü Akhisarspor'u yenmek istediklerini söyledi. Yusuf, "Üst sıralara tırmanmamız için güzel bir hedef. Onun için bu maçın ciddiyetinin farkındayız. Çok iyi hazırlandık, 2-3 haftadır performansının üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. O yüzden zor olacak ama inşallah Bursa'ya galibiyetle döneceğiz. Ayrıca bu deplasmandan 3 puan ile dönersek belki Avrupa kupaları yolu da açılabilir" dedi. 27 yaşındaki kanat oyuncusu ayrıca performansım sezon sonuna kadar da böyle gitmesini ve Bursaspor'a layık olmak istediğini belirtirken, hedefinin de her zaman A Milli Takım forması giymek olduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.