Hava Durumu

Acun Ilıcalı: Bu işin en fantastik yanı...

Acun Ilıcalı, 24 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı’yı evlendirdi. Efe Ceyhun’la hayatını birleştiren Ilıcalı’nın düğün törenine 700 kişi katıldı. Çiftin şahitliklerini, Esat Yontunç ve Ömer Cenker Ilıcalı üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 06:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı: Bu işin en fantastik yanı...
TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın 24 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, Swissotel’de gerçekleşen nikah töreniyle hayatını Efe Ceyhun’la birleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın kıydığı nikah töreninde gelin ve damadın şahitliklerini Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Esat Yontunç ve abisi Ömer Cenker Ilıcalı üstlendi. Geceye, aralarında 
Fatih Terim, Hadise, Emina - Mustafa Sandal, Tülin Şahin - Mehmet Özer, Ali Taran - Beyza Karaoğlan ve Murat Boz gibi birçok ünlünün bulunduğu 700 kişi katıldı. 

Düğünde Murat Boz’la sahneye çıkıp şarkı söyleyen ve göbek atan Hadise, Hakan Yıldırım imzalı kırmızı elbisesiyle dikkat çekti. Hasta olduğu için hazırlanmasının 1.5 saatt sürdüğünü söyleyen şarkıcı, “Kırmızı aşkın rengi, o yüzden çok seviyorum” dedi. ‘O Ses Türkiye’nin çekimlerine yakında başlayacaklarını açıklayan Hadise, jüriye dahil olan Sibel Can’a “Hoşgeldin” mesajı iletti. Aklında bir film projesi olduğunu belirten şarkıcı, “Psikopat ya da mafya üyesini oynayabilirim”  şeklinde konuştu.



‘Dedelik yakışır’ 

Eşi Emina Sandal’la geceye katılan Mustafa Sandal, “Bu işin en fantastik tarafı Acun Ilıcalı’nın 11 ay sonra dede olabilecek olması. Acun’a dedelik yakışır” açıklamasını yaptı.  

15 dakikada hazırlandı 

Öykü Serter, “Benim hazırlığım çok uzun sürmedi. Önemli olan kıyafetin belli olması. 15 dakikaya hazırlanıp çıktım” dedi.

Eşiyle ilk kez 

Ali Taran, geçtiğimiz mart ayında evlendiği Beyza Karaoğlan’la el ele katıldığı törende, “Çiftin mutluluklarını paylaşmaya geldik” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.