Hava Durumu

Adele’den şaşırtan itiraf

Dünyanın en çok kazanan kadın vokallerinden Adele, Vanity Fair dergisinin Aralık sayısına kapak yüzü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adele’den şaşırtan itiraf
Kapak çekiminin ardından dergiye bir de röportaj veren Britanyalı sarkıcı, röportajında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sanatçının en çok dikkat açıklaması ise ‘depresyona yatkınlığı’ oldu.

Daha önce şiddetli sahne korkusu tanısı konulan Adele dergiye verdiği röportajda “Oldukça karanlık bir tarafım var. Depresyona çok müsait biriyim”itirafında bulundu. Yatkınlığını “Depresyona kolayca girip çıkabiliyorum”sözleriyle tarif eden sanatçı, “Bu durum ben yaklaşık 10 yaslarındayken dedemi kaybetmemle başladı. Hiçbir zaman intihar eğilimim olmadı
ancak çok kez terapi aldım” dedi.

Bir çocuk annesi olan Adele, şimdilerde 4 yaşında olan oğlu Angelo’nun doğumunun ardından doğum sonrası depresyonuna girdiğini de belirtti. “Benim bildiğim kadarıyla doğum sonrası depresyonu ya çocuğunuzla birlikte olmak istememek; ya onun canini yakmaktan korkmak; ya da iyi bir is yapmadığın için endişelenmek” diyen sarkıcı, “Ama ben tamamen çocuğuma kafayı takmış durumdaydım. Kendimi o kadar yetersiz buluyordum ki, bir an hayatimin en kotu kararını vermişim gibi hissettim” dedi.

Son olarak, oğlu Angelo’ya bir kardeş düşünüp düşünmediği sorulan Adele, tekrar doğum sonrası depresyonuna yakalanmaktan korktuğu için şimdilik böyle bir planı olmadığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.