Hava Durumu

Ali Ağaoğlu'nun cebinden kaç lira çıktı?

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, canlı yayında kredi kartı limitinin 50 bin TL olduğunu söyledi. Sunucunun isteğiyle cebindeki paraları saydırdı. Ağaoğlu'nun üzerinden 8 bin 400 lira çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ağaoğlu'nun cebinden kaç lira çıktı?
CNN Türk'te Ekin Olcayto'nun sunduğu 'Bazı Şeyler' programına konuk olan iş adamı  Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitinin 50 bin TL olduğunu söyledi. Tek kartı olduğunu ve bunun kendisine yettiğini söyleyen Ağaoğlu, "Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

CEBİNDEN 8 BİN 400 LİRA ÇIKTI

Sunucu Olcayto'nun "cebinizde kaç para var" sorusu üzerine "Valla bilmiyorum" diyen Ağaoğlu, sunucunun "Valla bir şey istemiyeceğim" demesi üzerine "çıkarayım mı" diye sorduktan sonra cebindeki paraları çıkarttı. Ağaoğlu sunucuya "Baya var, istersen say" dedi, sunucu canlı yayında paraları saydı.  Türkiye'nin en zengin iş adamlarından olan  Ali Ağaoğlu'nun cebinden 8 bin 400 lira çıktı.



4 HANIMLA AYNI ANDA İLİŞKİ YAŞAYAN ADAM DEĞİLİM

İş adamı  Ali Ağaoğlu, CNN Türk'te Ekin Olcayto ile Bazı Şeyler Programına konuk oldu. Ağaoğlu, kamuoyunda tepki gören sevgilisiyle ilgili "ortanca hanım" sözlerini açıkladı. "4 hanımla aynı anda ilişki yaşayan bir adam değilim. Koloni halinde, komün halinde yaşamıyorum" diyen Ağaoğlu, ilk eşi için, "Hayatta en iyi de kankamdır" ifadesini kullandı. Kadınların tepki gösterdiği sözleri için de, "Ağzımdan kaçan bir laf değil. Bilerek söyledim. Ben neysem oyum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.