Hava Durumu

Bursa uğurlu geliyor

Özcan Deniz'in, Nurgül Yeşilçay'la başrolünü paylaştığı "İkinci Şans" filminin Bursa galası dün akşam Kent Meydanı AVM'de yapıldı. Gösterimde hayranlarıyla sohbet eden Özcan Deniz, "Ben, Bursa'yı hep uğurlu bulurum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 05:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 05:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa uğurlu geliyor
Galaya ağabeyi Ercan Deniz ile birlikte katılan Özcan Deniz, basın toplantısı düzenlemezken filmin gösteriminin yapılacağı salonda hayranlarıyla kısa süreliğine sohbet etti. Ünlü isim, sohbetinde "Benim bütün derdim, yaptığımız işlerle. Bizi hayatın içinde sizinle tutarsa, ne kadar güçlü olursa bir o kadar gurur verici olur. Ne yazık ki Türkiye her şeyi çok kısa sürede tüketen işlerle dolu" dedi.



KORKU FİLMİYLE GELECEK

Özcan Deniz sohbetin devamında "Ben Bursa'yı hep uğurlu bulurum. Bursa'ya her geldiğimizde gişe rakamlarımız değişir. O yüzden filmimizin çıktığı ilk hafta gelirdik ancak bu sefer biraz geç geldik. Sebebi ise bir korku filmi çektik. Önümüzdeki sene vizyona girecek. Size söz veriyorum, o korku filminin çıktığı ilk gün Bursa'da yer alacağız" açıklamasında bulundu. (Özge TEZCAN - Muharrem VURUCULAR'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.