Hava Durumu

Caner Erkin, Şükran için sinema kapattı

Beşiktaşlı yıldız, 'Ekşi Elmalar' filminde rol alan Şükran Ovalı için geçtiğimiz sabah sinema salonu kapattı. İkili, filmin bazı sahnelerinde gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Erkin, Şükran için sinema kapattı
Oyuncu aşkı Şükran Ovalı'ya yaptığı jestlerle hemcinslerine romantizm konusunda adeta ders veren Caner Erkin, kuralını bozmadı...

Beşiktaşlı futbolcu, Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Ekşi Elmalar'da oynayan Ovalı'ya hoş bir sürpriz yaptı. Ünlü futbolcu, geçtiğimiz sabah filmi aşkıyla baş başa seyretmek için Nişantaşı'ndaki bir sinema salonunu kapattı.

SABAH ROMANTİZMİ...

Yıldız futbolcu, yaptığı bu romantik sürprizin sinemaseverler tarafından bozulmaması için de filmin en erken gösterim saatini tercih etti. Sabah saat 11.00'de filmi izleyen çiftin bazı sahnelerde gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta sakatlanarak zor günler geçiren ünlü futbolcunun yanından ayrılmayan sevgilisine yaptığı bu jest, "Sakatlığıyla herkesi üzen Caner, sağlam bir aşık olduğunu yine kanıtladı" dedirtti.

İLİK SUYU İÇİRİYOR

Yıldız futbolcunun aşkına yaptığı bu romantik sürprizler ise karşılıksız kalmıyor. Aşil tendonu yırtılınca sezonu erken kapatan Caner Erkin'e aşkı Şükran Ovalı da gözü gibi bakıyor.

Güzel oyuncu sevgilisinin bir an önce sağlığına kavuşup yeşil sahalara dönmesi için ilik suyundan çorba hazırlatıp Erkin'e içiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.