Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski mankenden milyonluk boşanma davası

Eski manken Ebru Destan ile 16 Haziran 2011’de evlendiği galerici Mete Okay İnan, boşanmak üzere mahkemelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski mankenden milyonluk boşanma davası
Ebru Destan, 5 yıllık eşi Mete Okay İnan’a boşanma davası açtı. Eski manken, “Mesleğimi yaptırmıyor” dediği eşinden 2.5 milyon lira tazminat istedi. İnan da karşı dava açtı, “Ebru lüks yaşam istiyor” diyerek 600 bin lira tazminat talep etti. Bakırköy Aile Mahkemesi’nde iki hafta önce dava açan Destan, dilekçesinde, eşinin kendisine ve oğullarına ilgi göstermediğini öne sürdü. 

Eski manken, İnan’ın tartıştıkları zaman ağır hakaretlerde bulunduğunu, ayrıca mesleğini yapmasına izin vermediğini iddia etti. Kendini ağır baskı altında hissettiğini söyleyen Destan, boşanmak için 2 milyon lira manevi, 500 bin lira maddi tazminat istedi.

Ayrıca her bir çocuk için ayrı iştirak nafakası, kendisi için de yoksulluk nafakası talebinde bulundu. Destan çocuklarının velayetini de istedi.

ÇEKİLMEZ HALE GELDİ

Ailesi istemediği halde Ebru Destan’la gizlice evlendiği iddia edilen Mete Okay İnan da karşı davayla cevap verdi. İki çocuğun velayetini isteyen İnan, asıl eşinin kendisine hakaret ettiğini, tehditkâr söylemlerde bulunduğunu öne sürdü.

Ebru Destan’dan 100 bin lira maddi tazminatın yanı sıra 500 bin lira manevi tazminat isteyen İnan, ayrıca eşinin çocuklarıyla ilgilenmediğini ve lüks yaşam isteğinin evliliği çekilmez hale getirdiğini iddia etti. Çekişmeli boşanma davası, önümüzdeki günlerde görülecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.