Hava Durumu

Estetik iddialarına kızdı iç çamaşırlı video paylaştı

Reality şov yıldızı model Alena Vodonaeva, kendisini Photoshop ile editlenmiş fotoğraflar paylaşmakla itham eden takipçilerine kızarak iç çamaşırlar içinde video çekti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Estetik iddialarına kızdı iç çamaşırlı video paylaştı
Rus televizyon yıldızı model Alena Vodonaeva, takipçilerinden bazılarının estetik ameliyat yaptırdığı ve Photoshoplu fotoğraflar paylaştığı yönündeki iddiaları karşısında sadece iç çamaşırlarıyla kaplı vücudunu sergilediği bir videoyu Instagram hesabından yayınladı.



KENDİSİNE SAHTE DİYENLERE ÇEKTİĞİ VİDEO İLE CEVAP VERDİ

Rusya'nın en çok izlenen reality şovu 'Dom 2' ile üne kavuşan 34 yaşındaki Alena Vodonaeva, kariyerine modellik ve sunuculuk yaparak devam ediyor. Genç kadın, sosyal medya hesapları üzerinden sürekli görünüşü ile alakalı eleştirilere hedef oluyor. Son olarak bazı kullanıcıların kendisini 'sahte' diye nitelemesine öfkelenen Vodonaeva, aynanın önünde çektiği, iç çamaşırlar içindeki şehvet uyandıran videosuyla cevap verdi.

İşte o video...

YAPTIRABİLECEĞİ TEK ESTETİK AMELİYAT 'GÖĞÜS KÜÇÜLTME' OLABİLİRMİŞ

Alena, alaycı bir şekilde: "Elbette bunların hepsi Photoshop" yorumuyla iç gıcıklayan videosunu paylaştı. Göğüs dolgusu ameliyatı olduğu iddialarını reddeden ünlü model, aslında yaptırmayı düşünebileceği tek estetik operasyonun 'göğüs küçültme' ameliyatı olabileceği yorumunu yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.