Hava Durumu

Evlenip boşandı, duyan olmadı

Murat Dalkılıç, Niran Ünsal ve Yıldız Tilbe gibi sanatçıların seslendirdiği birçok şarkıya imza atan ve gerçek adı Emre Gülkaya olan Emre Kaya, evliliği ile ilgili soruları hep cevapsız bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evlenip boşandı, duyan olmadı
İstanbul Aile Mahkemesi'nde 6 ay önce açılan davaya göre genç müzisyenin davet ve konserlerde sürekli yanında olan menajeri Gizem Demir'le (Havva Gizem Gülkaya) evli olduğu ve ikilinin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
 
2011'DE GİZLİCE EVLENMİŞLER
 
Gizem Demir'in avukatı Şadan Ercüment Yaltır aracılığıyla açtığı davaya göre çift, 2011'de evlendi. Çocukları bulunmayan çiftin evliliği zamanla kötüye gitti. Bir süre ayrı yaşamaya başlayan çift boşanma kararı aldı. 28 Haziran'daki ilk duruşmada Gizem Demir, Emre Kaya ile anlaştıklarını ve protokole göre boşanmalarına karar verilmesini istedi. Demir, tazminat, mal rejiminden kaynaklanan alacak, çeyiz, ziynet ve herhangi bir eşya talebinin olmadığını anlattı. Emre Kaya da boşanma için anlaştıklarını ifade etti. Mahkeme, çifti boşadı. 2009 ve 2015'te "Yılın En İyi Bestecisi" ve "En İyi Pop Şarkıcısı" unvanlarını alan Emre Kaya'nın bir süre önce "Dın Dın" adlı albümü piyasaya çıktı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.