Hava Durumu

Fettah Can'a Bursa'da cevap verdi

Türk popunun eskimeyen sesi Soner Arıca, Sönmez Medya ziyaretinde sorularımızı yanıtladı. Arıca, Fettah Can'ın 'Herkes şarkı söylemesin' düşüncesinin tam karşısında olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 05:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 05:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fettah Can'a Bursa'da cevap verdi
Özgür ACER'in haberi

Soner Arıca, 2 günlük Bursa ziyaretini Sönmez Medya'da noktalayıp hem izlenimlerini aktardı hem de sorularımıza içten cevaplar verdi. Fettah Can'ın geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda 'Herkes şarkı söyleyip beste yapmasın' sözlerini hatırlattığımız Arıca, düşüncelerini gazetemize açıkladı. Ünlü popçu, "Herkes şarkı söylemeli ki kaliteli olanlar ayırt edilebilsin. Zaten kaliteyi ayırt edebilecek bir kitle var. Büyüklerimizin dediği gibi -Sel gider kumu kalır-" dedi.



BURSA'DA DÜZENLİ SAHNEM OLACAK

İki günlük ziyareti boyunca Bursa'daki yeni mekanları da gezdiğini ifade eden Soner Arıca, özellikle iki mekanı beğendiğini ve her hafta sahne almak için görüşmeler yaptığını söyledi. Başarılı müzisyen Bursa seyircisini çok sevdiğini ve iki mekandan birinde sahne almak için heyecanlandığını dile getirdi. 

INSTAGRAM'I KENDİM KULLANIYORUM

Herkes gibi Facebook, Twitter ve Instagram hesapları olduğunu belirten Arıca, özellikle Instagram hesabıyla bizzat kendisinin ilgilendiğini söyledi. Yaptığı müzikle ilgili beğeni ve yorumları dikkate aldığını dillendiren Arıca, sosyal medyada kişisel tartışmalara girmediğini ancak mümkün olduğunca sevenlerine cevap vermeye çalıştığını vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.