Hava Durumu

Gamze Özçelik'in sınırdan paylaştığı fotoğraf olay oldu

Gamze Özçelik, Fırat Kalkanı Harekatı'nın yapıldığı bölgeye giderek askerleri ziyaret etti. İki gün önce Cerablus yakınlarına askerlere destek için giden Özçelik, çektirdiği fotoğrafı İnstagram'dan paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gamze Özçelik'in sınırdan paylaştığı fotoğraf olay oldu
Gamze Özçelik, Fırat Kalkanı Harekatı'nın yürütüldüğü Cerablus'un tam karşısındakiKarkamış'ta askerleri ziyaret etti. Bu zayerete ilişkin Instagram hesabından bir defotoğraf paylaşan Özçelik, fotoğrafın altına şöyle yazdı:

"İki gün önce Cerablus Karkamış sınırındaki Fırat kalkanı operasyonunun yürütüldüğü harekat merkezine çok yakın bir bölgede tanıştık resimdeki rütbeli askerlerimizle. Efendiliklerine, vatan ve insan sevdalarına , cesaretlerine hayran kaldık. Bugün ise bir kez daha Hakkari, Mardin ve Van'dan gelen şehit haberlerini duyunca inanılmaz bir üzüntü yaşadım. Hele hele birileri masa başında oyunlar hazırlar, birileri günlerini boş ve şımarıkca geçirirken, sınırdaki görevdeki helal süt emmiş evlatların sırf orda umut olmak, rıza kazanmak için hayatını kaybetmesi, anaların babaların yüreğine ateş düşmesi büyük bir acı sapladı kalbime. Rabbim tüm hakk ugruna kaybettiklerimizin şehitliğini kabul etsin, ailelerine sabır versin , mekanlarını peygamber efendimiz (s.a.v) 'e komşu eylesin."



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.