Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göksel'den Aleyna Tilki'ye destek

Göksel, son günlerin en popüler ve tartışılan ismi Aleyna Tilki'ye destek veren açıklamalar yaparken, "16 yaş sahne için ideal bir yaştır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göksel'den Aleyna Tilki'ye destek
Bursa'da bir konferansa katılan Göksel, 16 yaşında sahne alan Aleyna Tilki'ye destek çıktı. Hayatta en çok anne olmak istediğini de ilk kez açıklayan ünlü şarkıcı "Eğer bir kızım olsaydı 16 yaşında onu sahnelere çıkarırdım" dedi.
Uluslararası Zeytin Festivali'nde konuşan ünlü popçu Göksel, U.Ü. GemlikYerleşkesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde hayranlarıyla buluştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'DEPRESYONLARA GİRİP, İLAÇ ALDIĞIM OLDU'

Pop Müziğinin hüzünlü şarkılarının kraliçesi olan Göksel, "Şarkı yazarken beslendiğim taraf hüzün ve depresyondur. Genelde neşeli biriyim ancak, zaman zaman hüzünlere, depresyonlara girip, ilaç aldığım da olmuştur" dedi.

'GENÇLER SEVDİĞİ İŞİ YAPSIN'

Üniversite yıllarında Felsefe okuduğunu, hayatı sorgularken, müziğe duyduğu ilginin ağır bastığını açıklayan Göksel, mutluluğun formülü olarak da sevdiği işi yapmayı gösterdi. "Müzik yaparak, kendime yalan söylememiş oldum. Sevdiğim işi yaptım" diye konuşan Ünlü Popçu Göksel, salonu dolduran gençlere de, "Ne yaparsanız yapın, ama sevdiğiniz işi yapın" diye seslendi.

"BİR ÇOCUĞUM OLSA HİÇ FENA OLMAZDI"

Kendisini hep müzikle tedavi ettiğini ifade eden Göksel, Müzik hayatında en çok Sezen Aksu'yu örnek aldığını dile getirerek, "Onun şarkılarıyla büyümüş olmak, ona vokalistlik yapmak, onu tanımak ve ondan çok şey öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Hayatında en çok anne olmak istediğini de vurgulayan Göksel, "Şu an ilk defa size itiraf ediyorum. Bir çocuğum olsaydı hiç fena olmazdı" diye konuştu.

"16 YAŞINDA SAHNEYE ÇIKARIRDIM AMA GECE KULÜBÜ OLMAZDI"

16 yaşında sahnelere çıktığı için gündeme gelen Popçu Aleyna Tilki'ye de sahip çıkan Göksel, "Bir kızım olsaydı eğer 16 yaşında onu sahnelere çıkarırdım. Tabii ki bu gece kulübü olmazdı, sahneye çıkacağı yerler önemlidir. Ancak 16 yaş sahneye çıkmak için ideal bir yaştır" diyerek magazin gündemindeki olaya çarpıcı yanıtlar verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.