Hava Durumu

Hadid kardeşler nefes kesti

Süper model kardeşler Bella Hadid ile Gigi Hadid, 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da podyuma çıkan ilk kız kardeşler olarak geceye damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadid kardeşler nefes kesti
2016 Victoria's Secret Fashion Show'a Hadid kardeşler damga vurdu. Victoria's Secret tarihinde podyuma çıkan ilk kız kardeşler olan ikili, giydikleri cesur kıyafetlerle tek gündem konusu oldular.

2016 Victoria's Secret Fashion Show gecesine damga vuran isimlerden birisi de 21 yaşındaki Gigi Hadid oldu.Gecede siyah dantelli elbisesiyle göze çarpan sarışın model, kız kardeşi Bella Hadid ile aynı podyumda yürümekten de gurur duyduğunu belirtti.

\"\"
Gigi Hadid...

Kız kardeşi Bella ile birlikte podyuma çıkırak Victoria's Secret Fashion Show tarihindeki ilk kız kardeşler ünvanına sahip olan Gigi Hadid duygularını şu sözlerle aktardı:

“Kız kardeşim hakkındaki sorulara cevap vermek tehlikeli çünkü ağlayabilirim ve makyajım bozulur. Ama onunla gurur duyuyorum" dedi.

Hadid "Bu show’u çocukken beraber izlerdik ve orada olmayı hayal ederdik. Böyle bir gösteride yer alan ilk kız kardeşler olduğumuz için hem gururlu, hem de heyecanlıyım" diye konuştu.

\"\"
Bella Hadid...

Annesi eski model Yolanda Hadid hakkında da konuşan Gigi Hadid “Annem aklını kaybediyordu. Bu gece iki kızı da sahnede olduğu için onur konuğu sayılabilir. Hem annemin, hem de babamın Bella ve beni bu gece izleyecek olması muhteşem bir şey” dedi. 

Gigi iç çamaşırı markasının ünlü şovunda ikinci kez yer almasıyla ilgili olarak da “Hayallerinin gerçek olduğu" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri bu showun hayranıyım. Bu ikinci senem ve hala rüyada gibiyim. Gerçekten inanılmaz”

\"\"

Gigi Hadid ve Bella Hadid yılın defilesi sonrası düzenlenen eğlenceye anneleri Yolanda Hadid ile birlikte katıldı. Anne Hadid'in gururu ve mutluluğu yüzünden okunuyordu.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.