Hava Durumu

Hadise'den haber alınamıyor!

Bir süredir reklam anlaşması imzaladığı firmanın açtığı davalarla uğrayan Hadise, son olarak yaşadığı icra şokunun ardından kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise'den haber alınamıyor!
O Ses Türkiye'nin jüri üyesi olan Hadise, önceki gün program için bant çekimleri devam ederken icra memurlarının stüdyoya gelmesiyle şok yaşadı. Çekimleri sırasında boynundaki kolyeden, parmağındaki yüzüğe kadar bütün ziynet eşyalarının haczedilen Hadise o günden beri evinden çıkmıyor, kimseyle konuşmuyor.
 
ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
 
Trendyol markasının sahibi DSM Grup ile 4 yıl önce imzaladığı 500 bin euroluk reklamsözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin euro ceza ödemeye mahkûm edilen ünlü şarkıcı Hadise, sıkıntılı günler yaşıyor. Programına ara vererek tutanağı imzalayan ve kulağındaki küpe ile boynundaki kolyenin stüdyoya döndüğünde üzerinde olmadığı iddia edilen Hadise olaylardan sonra kendisini eve kapattı.
 
KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR
 
Zor günler geçiren ünlü popçudan yaşanan olaylardan beri haber alınamıyor. Yakın çevresi Hadise'nin iki gündür kendini eve kapattığını, kimseyle görüşmeyi kabul etmediğini dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.