Hava Durumu

'İçerde' dizisi ekranlara kilitledi

Dün akşam yayınlanan İçerde dizisi 9.bölümü yine reytingleri alt üst etti. Tüm Türkiye, Celal ile Sarp'ın yüzleşmesini izledi. Sarp'ın sarf ettiği sözler herkesin elini kolunu bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İçerde' dizisi ekranlara kilitledi
Dün akşam yayınlanan İçerde 9.bölümü yine tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi. Total'de 9.58'lik izlenme oranıyla rakiplerine fark atan Show TV'nin hit dizisi, 8.bölümün özetiyle bile reytinglerde 4.sırayı aldı. Sarp'ın ise Kebapçı Celal ile yüzleşmesi, sergilediği özgüveni ve ona sarf ettiği iki kelime herkesin donup kalmasına neden oldu.

'TÜM AİLESİNİ ÖLDÜRECEĞİM ONUN'

İçerde 9.bölümünde Sarp, büyük bir cesaret ve özgüvenle Celal'in karşısına çıktı ve ona resmen kafa tuttu. Mestan'ın ölümünden Sarp'ı sorumlu tutan ve ona 'içimizdeki yılan' dediği Kebapçı Celal, adeta çıldırdı ve tüm adamlarını mahallesinde topladı. Sarp ile sözleşerek mahallede yüz yüze geldiler. 9.bölüm fragmanında Celal'in oğluna, 'Sana Sarp hakkında verdiğim sözü unut, tüm ailesini öldüreceğim' demişti.



'MELEK ELİMDE'

Sarp, mahalleye gelerek Celal ile yüzleşti. Kendisine 'artık yolun sonundasın, doğduğun yerde öleceksin' denildi. Ancak Sarp'in elindeki kozdan kimsenin haberi yoktu. Sarp'ın, Celal'in adamlarının arasında sıkışıp kalmışken sergilediği özgüveni dikkatleri üzerine çekti. En sonunda kozunu şu sözleriyle açıklayarak herkesin donup kalmasına neden oldu: "Melek Elimde"

SOSYAL MEDYANIN KONUŞULAN HASHTAG'İ: MESTAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Celal bu söz ile köşeye sıkıştı. Sarp, Celal'in üstünde mutlak bir üstünlük elde etti. Fakat Celal ve Sarp arasındaki diyalogda, Sarp'ın "Mestan'ı ben öldürmedim" demesi kafaları karıştırdı. Mestan'ın asıldığı 8.bölümden itibaren, sosyal medyanın en çok konuşulan hashtag'i 'Mestan'ı kim öldürdü' olmuştu. Yeni bölümde de bu sorular katlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.