Hava Durumu

İhaneti WhatsApp’ta yakaladı

Burcu Binici, sevgilisi Ahmet Kayakesen'den ihanet sebebiyle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhaneti WhatsApp’ta yakaladı
Burcu Binici, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Ahmet Kayakesen’in gizemli tavırlarından şüphelenip WhatsApp’ını karıştırdı, rol arkadaşı Yazmeen Baker’le yazışmalarını okuyunca da ilişkisini noktaladı: “Son bir aydır eve geç geliyordu. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş.”

Oyuncu Burcu Binici, meslektaşı Ahmet Kayakesen’le evliliğe giden ilişkisini noktaladı. Oyuncu, sevgilisinin kendisini “Kertenkele” dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldattığını öne sürdü. Instagram’ına “Ahmet Kayakesen’le olan ilişkim Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldatmasından dolayı bitmiştir” yazan Binici, ilişkiyi sevgilisinin WhatsApp mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı:

Aynı evde yaşıyorduk. Son bir aydır set saatleri sürekli uzuyordu. Değişik, gizemli hareketler sergiliyordu. Şüphelendim, WhatsApp’ına girdim. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş.”

ÖĞRENİNCE BAYILDIM

Aldatıldığını öğrenince fenalık geçirip bayıldığını ve geceyi hastanede geçirdiğini anlatan Burcu Binici, “Ablası da hastaneye geldi. Sonra eve geçip Ahmet’in eşyalarını topladık. O sırada Ahmet geldi. Ablası bile ‘Sen nasıl bir adamsın! Allah seni kahretsin’ dedi ona. Canım çok yanıyor” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.