Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlhan Şeşen: Yaşadığım Bursa nerede?

Müzikteki ustalığının yanında oyunculuğunu da konuşturan İlhan Şeşen, Bursalı hayranlarıyla 15 Eylül Kıraathanesi'nde bir araya geldi. Şeşen, daha önce yaşadığı Bursa'yı tanıyamadığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 06:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 06:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlhan Şeşen: Yaşadığım Bursa nerede?
Romantİk şarkılarıyla Türk halkının gönlünde yer edinen İlhan Şeşen, Podyum Park içindeki 15 Eylül Kıraathanesi'nde verdiği konserde Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne sonrasında gazetecilerle bir araya gelen Şeşen, Bursa'da yaşadığı yılları anlattı. Ömrünün en güzel 2 yılını Bursa'da geçirdiğini ifade eden usta sanatçı, 80'li yılların başındaki Bursa ile şimdiki Bursa arasında dağlar kadar fark olduğunu ve gelecekte Bursa'da yaşamak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

İREM YARIŞMADAN ÇIKMADI

Paramparça'nın bu sezonki oyuncu kadrosuna dahil olarak hayranlarını sevindiren İlhan Şeşen, TV'deki ses yarışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. "Herhangi bir ses yarışmasından iyi bir şey çıkması görülmüş mü?" diyen Şeşen, İrem Derici konusunu da değindi. Ünlü müzisyen; "İrem Derici yarışmadan mı çıktı? Şarkısı güzeldi. Güzel olmasa çıkamazdı. Asıl olan şarkıdır" dedi. (Özge TEZCAN'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.