Hava Durumu

İşte Michael Jackson'un ilk aşkı

Michael Jackson'ın eski sevgilisi olduğunu iddia eden 45 yaşındaki Shana Mangatal, kitabında Jackson'ın ilk aşkı olduğunu ve jackson'ın aseksüel olmadığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Michael Jackson'un ilk aşkı
2009 yılında hayatını kaybeden  Michael Jackson'ın eski sevgilisi olduğunu iddia eden 45 yaşındaki Shana Mangatall, 'Michael ve Ben:  Michael Jackson'ın Gizli Aşkı Hakkında Bilinmeyenler' adlı kitap yazarken, Jackson'ın ilk aşkının kendisi olduğunu ve Jackson'ın aseksüel olmadığını vurguladı.

"İLK ANDAN İTİBAREN FLÖRT ETTİK"

Michael Jackson'ın eski sevgilisi olduğunu savunan Shana Mangatal, 1988 yılında bir hayranı olarak kuliste dünyaca ünlü yıldızla tanıştığını ve ilk andan itibaren ABD'li şarkıcının kendiisyle flört ettiğini belirtti.

"20 YIL BOYUNCA BULUŞTUK"

'Michael ve Ben:  Michael Jackson'ın Gizli aşkı Hakkında Bilinmeyenler' adlı kitabında flaş iddialarda bulunan Mangatal, "Yakınlaşmamız aşka dönüştü. 20 yıl boyunca farklı yerlerde buluştuk, özel ve gizli  telefon konuşmaları yaptık.

"MİCHAEL ASEKSÜEL DEĞİLDİ"

Michael ilk aşkımdı. Bu aşk, hem güzeldi hem de lanet gibiydi. O, bazılarının söylediği gibi aseksüel dedildi.

"BOŞANDIĞINDA YENİDEN YAKINLAŞTIK"

İlişkimiz  Elvis Presley'in kızı Lisa Marie ile evlendikten sonra bitti. Evliliğine çok saygılıydı. 1993'te taciz skandalı patladığında, söylentilere son vermek için evlendi. Boşanma sonrası yeniden yakınlaştık. Zor dönemlerinde hep onun yanında oldum" ifadelerini kullandı.

"GÜNLÜK TUTTUM"

Kitabı yazma nedenini açıklayan 45 yaşındaki aktris, "Birlikte olduğumuz süre boyunca günlük tuttum. Herkesin benim onu nasıl gördüğümü anlamasını istiyorum. Bu ilişki, Michael'ın birkaç yakın arkadaşı tarafından biliniyor" satırlarına yer verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.