Hava Durumu

İşte Survivor'dan ilk kareler

Dominik'te çekilen Survivor 2016'dan ilk görüntüler geldi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı adadan ilk görüntüleri instagram hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Survivor'dan ilk kareler
Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması 7 Şubat 2016 Pazar günü başlıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Surviro 2016'dan ilk fotoğraflar geldi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor adasında çektiği ilk fotoğrafları instagram hesabından paylaştı.

\"\"

İLK BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANIYOR

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğu yaptığı Survivor 2016 için heyecan dorukta. 7 Şubat Pazar günü TV 8 canlı yayın ile ekrana gelecek olan Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki ayrı takım yer alıyor. Yarışma boyunca her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele edecekler.

\"\"

KİMLER VAR?

Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

\"\"

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.