Hava Durumu

İtalyan güzel Türk filminde oynamak istiyor

Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan İtalyan sanatçı Maria Grazia Cucinotta, bir Türk yapımında rol almayı çok istediğini belirterek, "Sicilyalı olduğum için bir Türk kadınını oynamak benim için çok kolay ve eğlenceli olurdu. Çünkü kültürlerimiz benziyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İtalyan güzel Türk filminde oynamak istiyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan İtalyan sanatçı Maria Grazia Cucinotta, Antalya'yı ilk kez ziyaret ettiğini söyledi. Antalya'yı çok beğendiğini belirten Cucinotta, festivalin dünyada ve Türkiye'de farklı sinemaların tanınması için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti. Burada yeni sinemacılarla tanışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Cucinotta, İtalya'da çok ünlü olan Türk yönetmen Ferzan Özpetek'i iyi bildiğini, oyuncu Serra Yılmaz'ı da severek izlediğini anlattı.



TÜRK KADININI OYNAMAK İSTİYOR

İki ismin Türkiye'yi çok iyi temsil ettiğini anlatan Maria Grazia Cucinotta, "Onlardan Türkiye ile ilgili çok güzel şeyler öğrendik. Ferzan Özpetek neredeyse İtalyan oldu. Türk sinemasını çok güzel tanıttığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya'yı ilk gördüğünde "Muhteşem" dediğini ifade eden Cucinotta, "Burada kalmak istedim. Yaz mevsimi burada halen devam ediyor. Kenti çok sevdim. Bir Türk yapımında oynamak isterdim. Sicilyalı olduğum için bir Türk kadınını oynamak benim için çok kolay ve eğlenceli olurdu. Çünkü kültürlerimiz benziyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.