Hava Durumu

Kaslı Barbie, Instagram'ın yeni fenomeni oldu

Sosyal paylaşım sitesi Instagram yıllardır kendi ünlülerini yaratıyor ama böylesi ilk kez görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaslı Barbie, Instagram'ın yeni fenomeni oldu
20 yaşındaki Rus sporcu Julia Vins, bebeksi yüz hatları ve bununla tezat oluşturan kaslı kol ve bacaklarıyla kısa sürede bir fenomene dönüştü.

\"\"

Sosyal paylaşım sitesi Instagram yıllardır kendi ünlülerini yaratıyor ama böylesi ilk kez görüldü. 20 yaşındaki Rus sporcu Julia Vins, bebeksi yüz hatları ve bununla tezat oluşturan kaslı kol ve bacaklarıyla kısa sürede bir fenomene dönüştü.

\"\"

Julua Vins, 15 yaşından bu yana spor yapıyor. O dönemde yaşadığı Rusya'nın Volga nehri kıyısındaki Engels kentinde bir spor salonuna gitmeye başladı Julia Vins. O zamanlar amacı sadece fit bir görünüme sahip olmaktı. Ama sonra ağırlık çalışan bir genç adamı görüp onun yaptıklarını yapmaya başladı.

\"\"

Şimdi genç nesil Rus hemcinsleri için iyi bir örnek oluşturduğunu düşünüyor Julia Vins. "Rusya'da birçok genç kadın kaslarını geliştirmek için steroid kullanıyor. Ama bu onlar için zararlı. Seslerini ve yüzlerinin görüntüsünü değiştiriyor. Ben ise bu tür takviyeler kullanmadan ve yüz güzelliğini bozmadan, ağırlık kaldırarak da bu konuda iddialı olunabileceğini ortaya koyuyorum" diyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.