Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kerimcan'ı linç edeceklerdi! İşte son durumu...

Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'la ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çıkan olay sonrası dışarıya kaçırılan Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup genç tarafından darp edilmiş. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz İstanbul'da tedavi altında

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerimcan'ı linç edeceklerdi! İşte son durumu...
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da sahne aldığı mekanda arbede çıktığı haberi ortaya çıktıktan sonra Durmaz’ın ağır yaralandığı haberleri geride bıraktığımız gün magazin gündeminin önemli maddelerinden biri olmuştu.

Kerimcan Durmaz, bir magazin programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak olayın abartıldığını sadece bileğinin burkulduğunu söylemişti. Ancak yaşananların bu kadar basit olmadığı ertesi gün ortaya çıktı. Mekanda yaşanan arbedenin merkezinde Kerimcan Durmaz’ın olduğu ve bu saldırı sonrasında Durmaz’ın ağır yaralandığı ortaya çıktı.

Renkli Sayfalar’ın haberine göre mekana Kerimcan Durmaz’ı izlemeye gelen kalabalık bir gruptan sadece dördü yaşı tuttuğu için alınmış. En ön sırada 4 kişilk masa tutup 2.500 lira ödemişler.

Kerimcan performansını sergilediği sırada, kalabalık gruptan içeriye girebilen dört kişiden biri Kerimcan’ın dj kabinine şişe fırlatmış.
 

KERİMCAN 20 KİŞİDEN DAYAK YEDİ

Bu beklenmedik olay karşısında Kerimcan arka taraftan kaçmak yerine kendisini koruyacaklarını düşündüğü seyircilerin arasına inmiş ve ön kapıya yönelmiş. Ancak dışarıda kendisini bekleyen ve yaşları 15 ile 17 arasında değişen 20 kişilik grup menajeri ve bir arkadaşıyla kulüpten dışarıya çıkan Kerimcan’a saldırmış.

Yüzüne ve vücudunun pek çok yerine darbe alan Kerimcan’ın kaşı patlamış ve burnu kırılmış. Menajerinin de kolu kırılmış. Bir arkadaşının sırtında bir avmnin içinde bulunan mekanın otoparkına inen Kerimcan Durmaz ve arkadaşları polisin gelmesiyle buradan ayrılabilmiş.

'KERİMCAN DURMAZ'IN KAŞI PATLADI'

Sabah altıda apar topar İstanbul'a getirilip, Nişantaşı'nda bir hastaneye kaldırılan Durmaz'ın saldırıda kaşı patlamış ve elmacık kemiği de zarar görmüş. Olayın ardından psikolojik ve fiziksel anlamda zarar gören Durmaz içine kapanıp, sahnelerde yer almak istemediğini ve Amerika'ya gitmek istediğini söylemiş.

\"\"

Olayın üstüne Samsun'da konserleri olan Gülşen ve Berkay konserlerini iptal etti.

Samsun'da yaşayan izleyiciler Renkli Sayfalar programına mesaj atarak "Bu olaydan utanıyorum, Samsun'un kötü anılmasını istemiyorum" dedi ve bunun üzerine de Müge Dağıstanlı "3-5 kendini bilmez yüzünden Samsun karalanamaz" dedi.
 
DARP RAPORU ALINIRKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Şarkıcı Onur Akay, Twitter hesabından Kerimcan Durmaz'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafını paylaştı. 

ANNE VE BABASI KERİMCAN’IN BAŞINDAN AYRILMIYOR

Olay sonrası Nişantaşı'nda bir hastanede tedavi altına alınan Kerimcan Durmaz’ın gün içinde taburcu edilmesi bekleniyor. Dün magazin muhabirlerinin mikrofonlarına konuşan Kerimcan’ın annesi de iddiaları yalanlamıştı ancak her ne kadar oğlunun hiçbir şikayeti olmadığını söylese de yüzündeki ifade durumun ciddiyetini ortaya koyuyordu.

\"\"

KERİMCAN DURMAZ'A SALDIRAN 4 KİŞİ POLİSE TESLİM OLDU

Samsun’a konser için gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni  Kerimcan Durmaz’a saldırdıkları iddia edilen 4 şüpheli bugün polise giderek teslim oldu.

Kerimcan Durmaz, 2 gün önce bir AVM’de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Samsun’a davet edildi. İddiaya göre sahneye çıkan Durmaz, konserinin bitimine doğru bir grubun saldırısına uğradı. Grubun havaya tabancayla ateş ettiği iddia edildi. Öfkeli grup sahneden kaçırılan Kerimcan Durmaz’ı takip edip yakaladıktan sonra tekrar saldırıp, tartakladı. Yüzünde morluklar oluşan Kerimcan Durmaz’ın burnunun da kırıldığı öne sürüldü.

"TABANCA KULLANMADIK, ŞİŞE ATTIK" DEDİLER

Polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Aranan şüpheliler Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. bugün Irmak Polis Merkezi’ne giderek Kerimcan Durmaz’ı darp ettiklerini söyleyip teslim oldu. Polise ifade veren şüpheliler, olayda tabanca kullanmadıklarını belirtip, şişe attıklarını, yere düşen şişelerden çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi sandıklarını dile getirdi.

"RTÜK BUNLARI KALDIRSIN"

Polis Merkezi’nden çıkarılarak adli tabibe götürülen şüpheliler, "Tek gözlü canavarlar bilsin, bu gençlik herşeyi biliyor.  Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli’ye sesleniyoruz. RTÜK bunları kaldırsın. Gençliğimizi i... yaptılar. Bunu herkes bilsin" dedi.

\"\"

"KARADENİZ BÖYLELERİNİ KALDIRMAZ"

Öte yandan polis merkezinin önünde şüphelileri bekleyen yaklaşık 20 kişi, "Böylelerini Samsun’a getirmesinler. Büyük memleketlere gitsinler. Karadeniz böylelerini kaldırmaz. Aslan kardeşlerim" diye bağırıp alkış tuttu.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği tarafından Kerimcan Durmaz’ın saldırıya uğramasıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

"İlimiz Canik ilçesinde faaliyette bulunan Turizm İşletme Belgeli bir işyerinde 23.00- 02.00 saatleri arasında herhangi bir resmi müracaat ve bildirimde bulunulmaksızın konser düzenlendiği, aynı gün saat 23.00 sıralarında haber merkezine belirtilen yerde kavga olduğuna dair ihbar geldiği, kısa sürede bölge ekiplerinin intikal ederek ihbara konu işletme sorumlusuyla görüştükleri ve herhangi olumsuzluk olmadığının işletme sorumlusu tarafından bildirildiği, akabinde yine 00.30 sıralarında haber merkezine gelen ihbara istinaden ekiplerin belirtilen işyerine intikal ettiği, yeterli kuvvetle kavga olayına müdahale edildiği, olay yerinde darp edildiği anlaşılan şahısların gerekli tedavilerinin yaptırıldığı, olay yerinde olaya karışan şahıslardan ilk anda tespit edilenlerin nöbetçi Cumhuriyeti Savcısının talimatıyla yakalamasının yapıldığı, devamında işyerine ait güvenlik kameraları izlenerek olayın tarafı olduğu değerlendirilen diğer şüpheli şahısların tespitlerinin yapıldığı, şüpheli olarak tespit edilen şahıslarla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; aralarında sanatçı K.C.D’nin darp edilmesi olayına karıştığı tespit edilen U.D., M.D.B., O.G.A. ve K.K. isimli şahısların yakalandığı, söz konusu şahısların  02.12.2016 günü Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak gönderildiği anlaşılmıştır."
 
"ATEŞLİ SİLAH EMARESİNE ULAŞILMADI"

Açıklamada kavganın mağduru olan kişilerin basit tıbbi müdahale ile giderilebilir tarzda yaralanmış oldukları belirtilirken, "Herhangi bir hayati tehlike durumunun mevcut olmadığı ve şuana kadar mağdurlara yönelik ateşli silah kullanıldığına ilişkin herhangi bir iz ve emarenin tespit edilmediği anlaşılmıştır.  Ayrıca, söz konusu konser faaliyeti ile ilgili olarak organizatörler tarafından 11.05.2002 tarih ve 24752 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın 82 numaralı Genelgesi kapsamında herhangi bir müracaatta bulunmadıkları tespit edilmiş olup, bu konuda da gerekli idari işlem tesis edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
 
Samsun Adliyesi’ne sevk edilen 4 kişi, savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol alınmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren gençler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.