Hava Durumu

Khloe Kardashian sonunda itiraf etti

Gösteri dünyasının en "parlak" yıldızlarından biri olan Khloe Kardashian'a benzemek birçok kadın için rüya gibi bir durum olsa gerek. Elindeki maddi imkanlar sayesinde estetik ve kozmetik olanaklardan sınırsız şekilde faydalanan Kardashian, yaptığı itirafla kendisine özenen kadınların yüreğine bir nebze de olsa su serpecek. 

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Khloe Kardashian sonunda itiraf etti
31 yaşındaki Kardashian, sosyal medyada paylaştığı pozların hemen hemen hepsini photoshop'ladığını ya da onu yapmazsa aynı etkiyi yaratan filtreler kullandığını söyledi.

People dergisine konuşan Khloe Kardashian "Elbette telefonumdaki photoshop uygulamalarına inanıyorum. Kim istemez ki böyle bir uygulamayı kullanmayı" dedi. 

Kardashian özellikle yüzündeki kusurları düzelten bir uygulamayı çok sevdiğini belirterek "Bazı filtreler photoshop işlevi görüyor. Kim güzel filtreleri sevmez ki? Bazen herkesin kötü göründüğü günler olabilir" diye konuştu.

Geçtiğimiz Şubat ayında Khloe Kardashian ayna karşısında çektiği bu pozunu sosyal medya sayfasında paylaştı. Kardashian'ın bazı yerleri photoshop ile düzelttiğini fark eden bir takipçisi de bu görüntüye "Senin böyle şeylere ihtiyacın yok. Zaten harika bir vücudun var" diye yorum yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.