Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinden 'öpüşme sahnesi' açıklaması

Oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün öpüşme sahnesine övgüler dizen Nurten Tatlıtuğ, gelinine göndermede bulunduğu iddiasını yalanlayarak "Aklımı yitirmiş değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinden 'öpüşme sahnesi' açıklaması
Gelini Başak Dizer'in sosyal medyada hiçbir paylaşımını beğenmeyen Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün öpüşme sahnesine övgüler yağdırmıştı. Ses getiren paylaşımın ardından anne Tatlıtuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programında konuya açıklık getirdi.

ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün oynadığı, Star TV'deki 'Cesur ve Güzel'in son bölümündeki öpüşme sahnesi dikkat çekti. Seyircinin sosyal medyada da paylaştığı romantik sahnelere Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ kayıtsız kalmadı. Instagram hesabından "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun" diye yazmıştı.



"GELİNİMİ ÜZMÜŞÜM, HATA YAPTIM"

Nurten Tatlıtuğ büyük ses getiren paylaşımıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;"Başak'a gönderme değildi. Kıvanç ve Tuba dizide birbirlerine yakışıyorlardı ben onu söyledim. Tuba'yı hiç tanımıyorum. İzlerken anında bir yorum yaptım. Aklımı yitirmiş değilim, Başak'a asla tepkim yok. Onun yara almasını istemem. Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.