Hava Durumu

Sibel Can'ın eski eşi bakın kiminle görüntülendi

Şarkıcı Sibel Can ile 10 yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayıran iş adamı Sulhi Aksüt, önceki gece genç bir kadınla görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sibel Can'ın eski eşi bakın kiminle görüntülendi
eçtiğimiz gün yanında genç bir kadın ile Jash Restoran’da objektiflere takılan Sulhi Aksüt, ara sıra mekanın kapısına çıkarak sigara içti. Bu sıralarda magazin muhabirleri tarafından görüntülenen işadamının keyfi yerinde görünüyordu.

Sözcü'de yer alan habere göre; gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılmak üzere kapıya gelen ikili, flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşırdı. Önce mekana geri dönmek isteyen Aksüt, daha sonra vazgeçti.



UZUN YILLAR SONRA İLK KARE


Sibel Can’la boşanmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen Sulhi Aksüt, şimdiye kadar özel hayatına dair bir kareyle görüntülenmemişti. İlk defa objektiflere yakalanan iş adamı, valenin getirdiği aracına bindi. Görüntülendiği için moralinin bozuk olduğu belli olan Sulhi Aksüt, patlayan flaşlar sonrası adeta dondu kaldı.

Aksüt, yanındaki kadın ile aracına bindikten sonra sinirini arabasından çıkarmaya karar vermiş olacak ki gaza basıp patinaj çekerek gazetecilerin yanından ayrıldı.

Sibel Can’la 10 yıl evli kaldıktan sonra altı celsede boşanan Sulhi Aksüt’ün Can’dan Emir isminde bir oğlu var.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.