Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sneijder, 33 Bin TL'lik rezidansa taşındı

Maçka'da yaşayan Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, Galatasaray'ın Florya'daki tesisine yakın olmak için Ataköy sahilindeki rezidansa taşındı. Dairenin aylık kirası 33 bin TL.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sneijder, 33 Bin TL'lik rezidansa taşındı
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İstanbul trafiğinden bunaldı, ev taşıdı. Ünlü futbolcu ile eşi Yolanthe Cabau, takımın Florya'daki tesislerine yakın olabilmek için uzun zamandır yaşadıkları Maçka Residence'daki evlerini boşaltıp Ataköy'e gitti. Ataköy Marina içerisindeki Ataköy Marina Park Residence'a taşınan çifte bu değişiklik pahalıya mal oldu.

KİRASI AYLIK 33 BİN TL

Residence içinde sadece iki adet bulunan 306 metrekarelik 3+1 dairenin aylık kirasının 10 bin euro (yaklaşık 33 bin 500 lira) olduğu öğrenildi. Kira sözleşmesi imzalamadan önce minimum bir yıl oturmayı taahhüt eden Sneijder, bir yıllık kira bedeli olan 120 bin Euro'yu da peşin ödedi.

KOMŞU WESLEY

Yolanthe Cabau, taşınır taşınmaz bölgede keşif turlarına başladı. Çift akşamları el ele marinada düzenli yürüyüş yapıyor, ardından bir kafede oturup ondan sonra eve geçiyor. Weslej Sneijder, kendisine "komşu" diye seslenen marina çalışanlarına da el sallayarak karşılık veriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.