Hava Durumu

'Üçünü topla bir ben etmez'

İlk kez bir banka reklamında oynayan oyuncu Şahan Gökbakar, önceki gün düzenlenen basın toplantısında meslektaşlarına şakayla karışık göndermede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Üçünü topla bir ben etmez'
Gökbakar, kendisi gibi reklamlarda oynayan Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Kıvanç Tatlıtuğ'u kızdıracak sözler söyledi.

Gökbakar,Yılmaz, Demirer ve Tatlıtuğ için 'Üçü toplansa beni geçemez. Ben onlardan ağır basarım' dedi. Reklam filminde rol gereği kılıktan kılığa giren Şahan, sözlerine devam etti:

'CÜSSE OLARAK AĞIRIM'

'Şaka bir yana; üçünden de cüsse olarak ağırım. Reklam sektöründe büyük markalar büyük isimlerle çalışmayı istiyor. Ben de ilk kez bir banka reklamında oynadım. Diğerleriyle aramızda bir rekabet var. Ancak bu rekabet tatlı tatlı olursa sıkıntı yok.'

'İŞTE JÖN BURADA'

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada düzenlediği anketle de yakışıklı oyunculara meydan okuyan komedyen, 'Recep İvedik'in fotoğrafını koyup bir anket başlattım ve 'İşte jön burada, aramanıza gerek yok' diye not düştüm" dedi.

Şu sıralar Recep İvedik 5'in çekimlerini sürdüren Gökbakar, şimdiden serinin 6. filminin müjdesini de verdi.

SELİN'LE 4 ÇOCUK İSTİYORUZ

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Gökbakar, 'Eşimle kalabalık bir ailemiz olsun istiyoruz. Hatta ben 4 çocuk istiyorum. İkinci bebeğimiz yolda. Selin, 3 aylık hamile. Cinsiyeti belli değil. Bir oğlumuz var bir de kızımız olsa güzel olur; ama sağlıklı olması daha önemli' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.