Hava Durumu

Şükran Ovalı isyan etti

Şükran Ovalı, ‘Familya’da kullanılan ‘Fenevbahçe’ sözü nedeniyle tepki çekti. Oyuncu, “Yönetmenimiz Can Yücel’e yanlış anlaşılabileceğini söyledim. Ondan hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini almıştım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 06:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 06:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şükran Ovalı isyan etti
‘Familya’ dizisinde Fenerbahçe’ye gönderme yaptığı için tepki mesajları alan Şükran Ovalı, sessizliğini bozdu. Sunucuyu oynadığı bir sahnede ‘R’ kelimesini söyleyemeyen birine “Hangi takımı tutuyorsunuz?” diye soran ve “Fenevbahçe” cevabını alan oyuncu,  özür diledi. Ovalı, “Doğaçlama yapılması istenilen bir sahnede aldığım cevap üzerine kaydı kestiğimiz noktada, kullanılmaması ve yanlış anlaşılabileceği fikrimi yönetmenimiz Can Yücel ve ekibiyle defalarca paylaştım. Hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini aldım” dedi. 

 Bölümün yayını sırasında sette olduğunu ve haberinin olmadığını anlatan oyuncu şöyle devam etti: 
“Üzerime yapıştırılmaya çalışılan hiçbir sıfatı, suçlamayı kabul etmiyorum ve de hak etmiyorum. Sahne ve diyalogla ilgili süreci ve yaşadığım üzüntüyü öncelikle tüm Fenerbahçeliler ve kamuoyuyla paylaşmak istedim. Şahsıma yapılan saldırılar karşısında yayıncı kuruluşumuz ve yapım şirketimiz tarafından yapılan açıklamadan sonra sessiz kalıp büyük bir üzüntüyle olanları izledim.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.