Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da ölüyordum

'Söylemezsem Olmaz' programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, 2011 yılında katıldığı 'Survivor' yarışması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da ölüyordum
Olayın ciddiyetini daha sonra anladığını vurgulayan ünlü türkücü, "Benimle görüşmek istediklerini ilettiklerinde dans yarışması hakkında teklif yapılacağını tahmin etmiştim. 'Ben dans etmem' dedi, ama 'Survivor'da yarışacaksın' dediler. Tek şartım yılan olmamasıydı. Ben olayın ciddiyetini en başından anlayamadım. İlk yarışmada herkes yere düştü, bayıldı" dedi.

"YARIŞMAYI BIRAKTIM, ZOR İKNA ETTİLER"

Adadaki zorlukları gördükten sonra yarışmadan ayrılmak istediğini belirten Nihat Doğan, "Pilot 'Helikopterden atla' dedi. Ben de 'Atlarsam şerefsizim. Önce siz atlayın' dedim. Kurnazlık yapacağım diye sona kaldım, yanlış yaptım. Her kişi atladığında helikopter 10 metre geriye geliyor. 'Atlasana kardeşim' diye bağırdılar. Yüzmem o kadar iyi değil. Su burnumdan girdi. Yuttuğum suyun haddi hesabı yok. Ölüyordum, boğuluyordum. Kıyıya vardım, koluma ve bacağıma kramp girdi. Ayakkabımı bile çıkaramıyordum. 'İmdat, kurtarın beni' diye bağırdım. Taner'e 'Kurtar beni' dedim. Makara yapıyorum sandı, 'Kanka havada aşk kokusu var' diye cevap veriyor. Kızın birini görmüş, aşık olmuş. Kıyıya çıktım, yarışmayı bıraktım. 'Ben buraya ölmeye mi geldim, gidiyorum' dedim. Sonra 50 kişi geldi zor ikna ettiler. Acun Ilıcalı, Esat Yontunç falan geldi, 'Bir daha helikopter koymayacağız' dediler" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.