Hava Durumu

Uludağ'da Hande Yener rüzgarı

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da gençlik festivalleri kapsamında konser veren Hande Yener'e dört dansçı eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da Hande Yener rüzgarı
'Beyaz Cennet' olarak adlandırılan Uludağ'da Hande Yener rüzgarı esti. Whitefest 2016 Festivali kapsamında Bof Hotel’de sahneye çıkan Hande Yener hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

 

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hande Yener, "Gençlerin talep ettiği bir sanatçı olmak nasıl bir duygu?" sorusuna, "Zamansız bir solist olduğumu düşünüyorum. Yaptığım şarkılar, şovlar ve duruşumla en modern işleri yapmaya çalışıyorum. O yüzden gençleri zaten ilgilendiriyor bu durum. Elimden geldiği kadar yeni nesille yürümeye devam ediyorum" yanıtını verdi.

Sahneye beyaz dekolte kıyafetle çıkan Hande Yener’e dört kadın dansçı eşlik ederken sahne performansı ve şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener, iki saati aşkın sahnede kaldı. Çoğunlukla hareketli şarkılara yer veren Hande Yener'in konserinde 1500 kişi vardı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.